onsdag 17 mars 2010

Soligt eftermiddagste

Nu känns det som om jag borde sätta mig ner en stund här tillsammans med er. Det händer inte ofta, men en liten testund efter jobb kan man väl unna sig! Mannen har ätit ut på stan idag, så middagen får vänta en stund.
Dagens porslin i uterummet är en favorit och jag har inte tänkt tidigare på att det är Mateus. Två bloggvänner (ja just ni) tog det till tals tidigare i veckan och då får man börja forska och kika under diverse pryl. I mitt tidigare liv var jag inte så fixerad - man får ju vara glad om man vet vilket bilmärke man kör... Nåja, innan någon dumförklarar mig vet jag ju nog vilka mina serviser är.
Det är så otroligt behaglig värme i uterummet nu tills solen går ner. Det finns hopp om en sommar!
"Drömhem & trädgård" har blivit en favorit hos mig. Jag har också kommit underfund med att jag gillar stora koppar. Kanske beror det på att den varma drycken gärna får vänta på mig tills den har svalnat en aning. Smoothies dricker jag helst ur en jumbokopp också.
Om du undrar om jag gillar de gröna ränderna på stolarna är svaret nej, men ett byte får vänta till senare när det finns bättre urval. Att klä om dynorna är inte aktuellt eftersom de börjar bli nersuttna.
Nu fortsätter jag bläddra i den nya tidningen en stund innan middag och det andra arbetspasset.

14 kommentarer:

  1. åh, har det kommit ett nytt nummer av tidningen nu? den måste jag i så fall köpa till helgen!
    jag har också suttit i uterummet idag, fast klädd i vinterjacka och med en pläd virad runt benen. jag hade upp en dörr, och då var det inte alls så varmt som jag trodde att det skulle vara.
    de där mateusprylarna väcker habegär!
    kram

    SvaraRadera
  2. Men tänk att du hade Mateus hemma! :)
    De är så fina.Jag har hållit i mateustallrikar flera gånger men ändå lämnat dem kvar i affären.Snart kan jag nog inte stå emot längre :)
    Ser härligt ut i uterummet!

    SvaraRadera
  3. Så fint, inbjudande och härligt. Förstår att du vill sätta dig där efter jobbet och slappna av. Mycket fint inrett.Är det Lantliv som kommit tro?
    Kram Kristina

    SvaraRadera
  4. Härligt uterum som ger mycket ljus och värme. Det behövs verkligen, efter en lång mörk vinter och små guldstunder skall man unna sig då och då.
    Tidningar med vackra reportagen är väldigt lockande och inspirerande, kanske blir de ett begär, men jag lägger det på nöjeskontot ;)
    Trevlig kväll! /Bea

    SvaraRadera
  5. Vilket fint uterum, där måste det kännas skönt att sitta!

    SvaraRadera
  6. Härligt det ser ut i ert uterum!
    I mitt uterum;) (växthuset) börjar det nästan vara för varmt när solen skiner, det går inte att vädra så mycket ännu.
    Ha de bra!!!

    SvaraRadera
  7. Å så fint uterum ni har!! Måste vara helt underbart att sitta där och äta eller ta en kopp te.
    Ha de gott!
    Kram
    /Sara

    SvaraRadera
  8. Aaaah vilket uterum! Jag blir mer och mer sugen på ett sånt! Kanske skippar lusthuset/växthuset...
    D&T är nog också min favvotidning. Den är tjock med mycket innehåll och inspirerande färggranna reportage. Gillar också blandningen av personliga hem och stylade bilder samt växter och blommor.
    Tur att dynorna är nedsuttna så du har en orsak att skaffa nya, hihi ;)

    SvaraRadera
  9. Ert uterum verkar ju helt underbart speciellt nu på våren. Förstår att du trivs där med en härlig tidning och en kopp gott te.
    Kram annika

    SvaraRadera
  10. Godmorgon. Vilket härligt uterum, så fint med glastaket. Ljuset måste bli ljuvligt såhär på våren, det är så skönt och ha dörren öppen på dagen. Jättefin kanna, underbara saker i den serien.
    Vårkramar
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  11. God Morron! Vilket underbart uterum du har, man riktigt känner rymden.....Och dina fönster med kryss har jag ju skrivit om förut, dom är såå vackra! Serien från matteus är en favorit hos mig också, den blir man glad av! Vårkramar till dig! Therese

    SvaraRadera
  12. Kan tänka mej att ni njuter där under glaset! Önskar också ibland att vår veranda skulle vara inglasad...

    SvaraRadera
  13. Porslinet är underbart!

    Kram kram
    Linda

    SvaraRadera
  14. Mysigt, mysigt i uterummet :)

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.