tisdag 24 november 2009

Från vitt till rött


Nu har jag bytt gardiner i köket och de nya vita fick flytta in i linneskåpet för knappt två månader. Det känns ovant med allt det röda, men det sätter sig så småningom. Bilderna är tagna ur "arkivet" eftersom min vecka består av möten efter jobb och kameran får ligga orörd. Återkommer med färska bilder vad det lider. Må alla ha en fin vecka mitt i veckan!
 

10 kommentarer:

 1. Vad mysigt det såg ut med de röda gardinerna. Håller med dig, man är inte van vid så mycket färg efter de vita gardinerna, haha. Häftigt du satt ihop bilderna också. Önskar jag kunde göra lite sånt där med mina bilder också men är hopplöst ute på det.
  Hoppas du har en bra vecka.
  Kram Elzie

  SvaraRadera
 2. Har också satt upp röda gardiner...
  syjuntagänget till ära ikväll ;)

  Ha en bra vecka! V.

  SvaraRadera
 3. Hej! Länge sen jag har njutit en blogg som din, tack. Denne dag har varit en av dom jobbiga, men då såg jag din vackre och mysiga blogg och blev varm inom mig, tack!
  Hoppas du får tid att skriva och jobba med allt du önskar, det blir en mysig stund för mig att se varje dag. Kram från en Skåning

  SvaraRadera
 4. Jag tyckte också att det blev alldeles för rött när jag satte upp mina gardiner, men man vänjer sig väldigt snabbt :)
  Sitter och skriver nästan mitt i natten, men kvällen har varit fullspäckad :) Vad du har jobbat och gjort fint med dina bilder!

  SvaraRadera
 5. det är nog en omställning när man byter om, men öga vänjer sig snabbt :)
  stressa inte!

  SvaraRadera
 6. ögat, inte öga. jag stressar ;)

  SvaraRadera
 7. Å så fint du gjort det =) Kan få min adress, jag har kört fast hahah.
  Vad roligt att du är med i min tävling =)
  Jag lägger till mig som följareav din blogg nu, hoppas det är okej.

  Kram Fia

  SvaraRadera
 8. Opps nej det gick visst inte att följa dig, snyft =(
  Kram

  SvaraRadera
 9. Ser mysigt ut! Tvättnötter, hur fungerar dessa? Jag har aldrig hört om detta tidigare, låter spännande! Ha en bra kväll!
  Anna-Karin
  hemochting

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!