onsdag 7 oktober 2009

Snabbvinst

Det lönar sig inte att ha bråttom och att vara sent ute fick vi minsann erfara idag. Man kan få en snabbvinst om man susar fram i trafiken. Då får man vara tacksam att det endast är en papperslapp som ska betalas (även om det svider) och att man lever. Det har hänt tragiska olyckor de senaste dagarna och som berör vänner i ens närhet. Jag vill inte bli för privat här i bloggen, men ta det varlig där ute!

I kväll finns det tusen saker att göra och att förbereda, men varför inte sätta sig ner en stund, tända ett ljus och förbanna mörkret, som det heter. Jag tycker att man ska se möjligheter och inte problem.

Kanske njuta av litet choklad och nötter. Jag tycker om mina Marimekkoskålar från Iittala och KoKo muggar från Arabia. Tabletterna är från Pentik.

Det handgjorda doftljuset "Höstlöv" från Klockargården (Cosy Living) doftar underbart! Tyvärr borde jag inte sitta här i uterummet och njuta längre. Bilden nedan får ge en ledtråd om vad jag borde syssla med... förutom att förbereda morgondagens lektioner.
 

6 kommentarer:

 1. Precis vad jag också borde syssla med - men man ska inte stressa ( fast avången är tidig lördagmorgon) :o)

  SvaraRadera
 2. Min avgång är fredag kväll... :o)

  SvaraRadera
 3. Ja, snart dags att hoppa i säng även här! Vackra bilder med härliga skålar och annat gott! Vilka jättefina fönster ni har, de som syns i bakgrunden på ett av bilderna.
  Ha en bra vecka och hoppas du hinner med lite vila också!
  Anna-Karin

  SvaraRadera
 4. Hejsan, vilken överraskning det var att finna din kommentar, så roligt att vara här, jag hade ju ingen aning om din blogg.
  Så underbara änglar du gör, jag har ju lite pippi på just änglar och gillar de som är i den stilen.
  Må så gott och njut av hösten.
  Kram

  SvaraRadera
 5. ja, den senaste tidens händelser får en verkligen att stanna upp och tänka på vad som egentligen är viktigt här i livet. nu har till och med mina grabbar som vanligen brukar tänka att allt som händer är sådant som hör livet till blivit grymt berörda och rörda...

  en resa här också? flyg (?) försiktigt och ha det gott!

  SvaraRadera
 6. Så klokt sagt! Min man var ute med hunden i går kväll och bevittnade en trafikolycka i korsningen nära vårt hem. Som tur var skadades ingen allvarligt även om ena bilen blev skrot. Blir att lobba för en omkörningsfil nu, för det är inte första olycka på samma ställe.. Halkan och farten kan vara mycket förrädisk.

  Ha det bra!

  Åsa

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!