lördag 26 september 2009

Syrummet

Nu kan jag våga mig på att visa några bilder från syrummet. I mitt tidigare inlägg såg ni Gonattänglarna som hade smugit sig upp på en hylla. Nu är fyra hyllor på plats och ännu finns lika många kvar... men var är nu frågan. Det ska bli praktiskt och genomtänkt. Jag huserar redan i alldeles för många skåp och lådor med mina hantverk och vill få mera ordning.
Här finns böcker för tildor och lappar. Korgarna rymmer trådar, band och färger till denna hobby.
Hyllorna har sågats till vid  ett lokalsnickeri och konsolerna, ja... dem har vi haft grubblerier över. De är i smide och jag gillade dem inte vid första anblicken (mannen hade köpt dem och nobbade Clas O), men bestämde dock att det får bli så här. De är stadiga och matchar de vaniljfärgsmålade hyllorna. Här syns  den stora korgen för alla Tildatygerna! :o) Korgarna har jag köpt från Anttila.
Här är hyllor för broderi och garnarbeten. Korgarna rymmer garn (ylle, bomull, mouliné)! Om någon är observant kan densamma se att vissa nytillkomna tröttisar har lagt sig i varsin korg.  Fler detaljbilder kommer i nästa inlägg! ♥

10 kommentarer:

 1. Vad fint du har fått det ! Det är nästan så att jag måste le när jag tänker på våra inlägg, hur de ganska ofta tangerar samma saker :o) Ännu vågar jag inte visa några helhetsbilder från mitt sy- och pysselrum. Ha en fortsatt bra lördag!

  SvaraRadera
 2. Vilka mysiga "gonattänglar" och vilket härligt syrum du fixat!! Ett sånt(pysselrum) vill jag också ha i framtiden:)Ha en bra söndag! J

  SvaraRadera
 3. Den som ändå hade ett pysselrum...
  Vi har ett arbetsrum/kontor, men bänken är jämt överfull med saker (=skrot) så det är inte precis inspirerande att sätta sig där. Men kanske jag också får till det rummet en vacker dag ;)

  Ha en fin söndag!

  SvaraRadera
 4. Va snyggt hobbyrum du har och vilken ordning. Mitt består av en arbetsbänk med skåp och lådor och symaskiner ovanpå med en massa olika arbeten på gång, så där finns ingen ordning.
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 5. Fint med ordning och reda! Gillar det randiga tyget på kuddarna i soffan. Är svag för randigt av alla de slag!

  Ha en skön söndag!

  Åsa

  SvaraRadera
 6. Åh, vad skönt med ordning och reda. Att ha koll på sina saker och veta vad man har dem! Det ser också jättefint ut, jag tycker att konsolerna är vackra tillsammans med de vita hyllorna och korgarna.
  Ha en skön söndag!
  Anna-Karin

  SvaraRadera
 7. Åååh, vilken ordning och reda! Underbart med ett eget sy- och pysselrum! Då behöver man inte ägna den tid som finns till pyssel åt att springa omkring och leta material ;). Till våren hoppas jag få en liten vrå för pyssel(inte ett rum, men en liten vrå då vi ska göra om lite hemma) så att hobbymaterialet och tyget inte behöver bo de mest märkvärdiga ställen.

  SvaraRadera
 8. vad fint det blev, o vilken ordning du har på dina saker!
  klart att tröttisarna behövde egna sängar också ;)

  SvaraRadera
 9. jag bytte också tillbaka till den gamla hederliga redigeraren. nu slipper jag svära o bannas när jag gör mina inlägg...

  SvaraRadera
 10. Välorganiserat pysselrum, som skapar ordning och reda. Det är skönt att veta var grejerna ska finnas men ibland är det så himla svårt att lägga det på rätt plats. Hyllorna och konsollerna passar bra ihop.
  annika

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!