måndag 21 september 2009

Green Gate och award

Idag hade jag en lång dag på jobbet och då var det extra trevligt att komma hem och se att ett litet paket hade anlänt. Jag har länge sett på de där kuddfodralen från Green Gate och jag beställde dem härifrån! Testade lite varstans var de passar i mitt hus. :o)
Kanske uppe på loftet, dvs. mitt bibliotek, byggt med sneda väggar nedtill som en lada eller en båt och med hyllor mellan taktstolarna (finns ovanför de två rum som är tvillingsönernas).
Eller som nedan i mormorsstolen i mitt arbetsrum... (Härifrån ser man ingången till sönernas del av huset och även trappan upp till loftet)
Eller passar Green Gate i de två vilstolarna i uterummet? Man kan ju alltid variera och byta plats på sådant som är flyttbart.
Glömde nästan visa mina senaste tofflor och de får vara ett bevis på att jag har drabbats av Tildasjukan. Det är sannerligen en trevlig sjukdom att drabbas av och mina elever har också smittats! Det bästa av allt är att jag idag har fått en award av Käranån. Det var faktiskt hennes blogg som inspirerade mig att även börja blogga här! Tack!Ger awarden vidare till faster atta, Livet på Vestergård och sytt och sånt! :o) Deras bloggar är Tildainspirerande!

11 kommentarer:

 1. Grattis till Awarden. Ja det är verkligen en smitta det där med Tilda. Fina tofflor och snygga kuddar som verkar passa både här och där.
  Sylten kokar!
  Annika

  SvaraRadera
 2. Grattis till awarden! Jättefina kuddar, passar lite överallt. Gör du tofflorna själv, så fina.
  kram Kristina

  SvaraRadera
 3. Vilket mysigt bibliotek ! Det är trevligt det här med Tildasjukan ;o) Jag påbörjade ännu ett par tofflor i kväll. Vet inte vad jag ska göra med alla, men vi får väl börja dela med oss snart... Grattis till awarden!

  SvaraRadera
 4. Kuddarna passade ju på alla ställen...
  Riktigt fina!
  Grattis till awarden!

  SvaraRadera
 5. Oj vilket mysigt bibliotek du har. Ett sånt drömmer jag också om :O)

  SvaraRadera
 6. åh, ett eget bibliotek går inte av för hackor!
  dina nya kuddar passar överallt. bara att kånka med sig vart man går (i nya, fina tofflor) :)

  SvaraRadera
 7. Grattis till awarden:)Mysigt bibliotek! J

  SvaraRadera
 8. Härliga Greengate passar ju in i precis vilket rum som helst ;). Trevligt att du handlat av oss ;).
  Grattis till den fina awarden! Å så bra att även elverna har blivit inspirerade av Tilda, det har varit väldigt få i denna landsända som hållit på med Tilda tidigare, men nu verkar intresset att sprida sig. Såg att det skulle vara en kurs i MI också.

  SvaraRadera
 9. Tack för awarden! Det värmde gott... ti-hi...
  Har du fått hem inspirationshäftet än? Änglarna fanns ju med där! Mitt egna mönster var nästan identiskt... Lite skillnad på armar och klänning bara....!!
  Vilka fina tofflr du sytt, är de svåra?

  SvaraRadera
 10. Tycker också att Tilda-hantverker är jättevackra. Bara jag vore lite bättre på detta med nål o tråd.. Tofflorna ser urmysiga ut!

  Åsa

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!