onsdag 9 september 2009

Barfota 090909

Borde man göra något speciellt en dag som bär datum 090909? Slå ett slag för "barfota utan strumpor och skor kanske"?

I morse såg det halvruggigt ut och när jag kom till skolan blåste det som bara den. Vi är inbäddade i träd här på Lyckoslanten och man misstar sig på väder och vind ibland. Hur som haver kände jag mig litet avvikande med bara fötter och trekvarts byxor, men jag vägrar ha sockor... ännu. Mina jobbarskor är dock närapå heltäckande, så någorlunda rumsren är man nog.

I mitt kök är jag inte den enda som är barfota. Där får hon stå ännu blomsterflickan från Candy design. Jag vet inte hur många jag har av de där Carl Larsson figurerna, som poserar i skift allt efter årstid och högtid.

Några som däremot har slagit sig till ro närapå permanent är "skolbarnen" som bor uppe på det lilla vitrinskåpet i köket. De är dock försedda med skodon och några dammkorn...

Idag upptäckte jag att hon som jag har köpt alla dessa figurer av har en fin blogg och nätbutik. Jag vet... att jag inte listade ut detta tidigare! Tänk vad världen är liten!

"Takvåningen" (ovanför kökssoffan)

4 kommentarer:

 1. Där var flera Carl Larsson figurer som också bor här ;) Precis som hos dig så varierar det lite beroende på årstid vem som får vara framme. Skolpojken och flickan har jag också alltid framme. Jag tycker de är så otroligt fina de här barnfigurerna !

  SvaraRadera
 2. Hej hej så kul att du tittade in till mig och uppmuntrade mig. Vilken mysig blogg du har. Nu har jag kollat vad du skrivit, så fina väskor du syr. Jag kommer nog tillbaka.
  kram Kristina

  SvaraRadera
 3. trots närapå stormvindar igår var det ju varmt som på sommaren! när vi kom hem från björkö på kvällen var det fortfarande 18 grader varmt!
  än så länge vägrar jag också att ta på mig strumpor! o hellånga byxor har jag inte haft på mig sedan jag var på begravning i början av juli...

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!